BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

vineri, 9 iulie 2010

In cautarea fericiriiFumezi fara oprire si privesti fumul ce se inalta spre cer cu o lipsa de interes atenuata de gandurile reformulate pline de speranta,caci intr-o zi vei fi mai bun,comparandu-te cu tine acum trei zile cand ii departa-i pe cei din jur fara un anumit motiv.
Totul e subiectiv pentru tine,buretele moale care putea sa absoarba toate umilintele si jignirile din jur e acum uscat si sfaramicios,zgarie partile bune din tine si scuipa inapoi cuvinte ce lasa urme adnaci in constiinta prietenilor.
Fereastra patata de amprentele colegilor tai ce se agatau cu disperare de un fir de vis neted,incercand sa evadeze din planul terestru,iti propulseaza traiectoria mintala spre planul mirific,te inalta in propriile vise stopate si te doboara asemeni unei pasari cu motor nazist.
Nu te mai surprinde calitatile personalitatii unui caracter necunoscut...ca si altadata,esti indiferent de orice mesaj care ti se transmite pe cale orala.Fumezi tigara pana la filtru si speri ca totul se va schimba candva...

0 ~Delirari~: