BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

marți, 12 aprilie 2011

Trupuri lenese


The day when i still belive in you...
ziua,cand inca mai cred ca te vei intoarce asa cum te-ai intors de nenumarate ori inapoi in camera inimii mele.camera e asa cum ai lasat-o,dezordonata si impanzita de lucruri vechi si frumoase...mirosul tau a ramas pe pat,acel miros de calmare si ratiune...
acel miros de biruinta.

in timpane imi suna aceeasi melodie de la radiohead...lotus flower...nu ma pot concentra in nimic din ce ma inconjoara,micul meu univers se gandeste la tine,micul meu univers va claca in curand,sper sa iei parte la spectacolul demolarii.implozia asteapta dinamita...

usa de la camera inimii mele a ramas intredeschisa,cheia e la tine,legata in jurul gatului viu,traheea ta transpira cand pulsul bate un reflux si seaca cand tot sangele se strange in pantec,cheia vrea un rost iar tu nu-l eliberezi,rostul te roade imbolnavindu-te de boala lanturilor grele.

cand ai parasit a treia incapere ai uitat sa pui lacatul la cea de a doua.inima mea sufera de neglijenta.mi-ai spart lacatul primei incaperi iar pe a patra tocmai ai parasit-o,esti cruda si zemoasa.fruct cu viermi.omida a fost contaminata.mustele vor iesi timpuriu din abdomen,devorandu-i organele interne.puii tai vor fi liberi contra sacrificiului meu,eu sunt adapostul tau.gazda de noapte.zboara musca mea si contamineaza,ne vedem pe cealalta parte...te voi astepta.

trupurile ce le-ai pradat stau intinse lenes fara miscare pe asfaltul moale,incearca sa uite numele tau,incearca sa uite vocea fantomatica ce bantuie durerea atrofiata,sufletele lor sunt moarte precum inima mea.
trupurile zac inaintea mea iar eu nu pot sa misc un deget.tremur.
aparatul meu de fotografiat nu are suflet si capteaza doar cadrul protestului.de ai fi aici...
strada protesteaza in amurgul jugului de chin.diavolul tace...dumnezeu asculta.

te astept in camera sa te invelesc.vreau sa iti spun doar atat:noapte buna...

0 ~Delirari~: