BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sâmbătă, 2 aprilie 2011

On the hill



lick my soul and put me a cup of tea please.let`s talk about my feet.

despartirea mintii de trup lasa o dara rosiatica pe lenjeria intima din antidebara.sub patul lui se ascund monstrii inofensivi...chiar langa chitara din colt se pitesc,mai aude noaptea tarziu cand nu poate dormi cum scartaie nota do trasa de par.

parintii lui fac dragoste in cealalta camera.patul se misca grozav de rau,totul trepideaza in ritmul penetrarii intepatoare...priveste balerina de pe noptiera cum se invarte in sensul invers acelor de ceasornic,tyrannosaurus incearca sa calareasca balerina dar e prea intortocheat pentru carnea ei.umbrele lor se calaresc.

adoarme si viseazea plante.plante uriase cresc din pamant si umbresc totul in jurul lor,palate uriase de verde aprins,cate o buburuza canta la balconul palatului de pleurophyllum,asteptandu-l pe nenea buburuz sa-i dea jos chilotii si sa o aplece peste balcon.

dimineata straluceste peste incaperea lui Nel.se trezeste obosit si fara energie.astazi are scoala devreme si nu prea il incanta ideea sa mearga atat de dimineata.parintii lui fac zgomot in casa,semn ca s-au trezit si urmeaza sa intre in camera lui,dar nu se intampla asa.mama il striga sa coboare la micul dejun dar mai intarzie pret de cateva clipe.visul i-a ramas intiparit cam 50 la suta in memorie,de abia asteapta sa ia o pensula si o coala pentru desen.pasiunea lui e desenul.sa deseneze imagini de dincolo.


si-a terminat pictura inainte de micul dejun.before to finish a lasat o scurta idee scrisa pe spatele coalei:in spatele dealurilor se ascund cei care gandesc.

se imbraca isi ia geanta si porneste spre scoala,dar nu inainte sa-si sarute parintii.pe drum in fata scolii gaseste o moneda pe jos,indiferent o ia si o pune in buzunarul mic de la camasa bleumarin.cei de dincolo platesc.

Afara era cald,cer senin.Nel se aseaza in ultima banca exact ca de obicei,profesoara face prezenta cu picioarele asezate unul peste celalalt sub catedra,e agitata.Ajunge la Nel si se opreste,arunca repejor o privire peste notele si absentele din ultima vreme,observa ca Nel are mai multe absente in acest semestru decat cel trecut.

(vizualizeaza in minte conversatia dintre el si cea cu picioarele incrucisate.starea suspendata deasupra butonului de redare cu degetul imprecis).
-Nel...spune-mi si mie daca nu te supar...ce sunt cu aceste absente nemotivate?
-Pai...stiti...tata lucreaza din greu sa ne intretina...iar eu trebuie sa o ajut pe mama la treburile gospodariei...nu face fata singura,e tare bolnava iar acum in ultima vreme e din ce in ce mai rau...

Conversatia nu avusese loc.ora se termina si iesi din clasa neaerisita.afara era bine pentru el.liniste cu aer curat,fara copii zgomotosi ce se alarmau ca niste popice spulberate de bila cea mare si neagra.ecoul linistii...

Nel.un baietel scund si anxios.
animale preferate:tarantula,cobaiul si gandacul de casa.
interese:socializarea dintre om si natura,granitele subconstientului,desenul instantaneu.
Nel nu avea prieteni.Nel era cel mai bun prieten al sau.Nel era persoana care avea cea mai mare influenta asupra lui Nel.Nel il iubea pe Nel.Nel,doua persoane diferite...

in drumul spre casa parintilor decide sa nu mai existe,lumea de dincolo era clar definita si la un pas de el.Nel decide sa se joace in aventura mortii.decide pentru el,fara judecator si sala plina de lemn american,padure despadurita pentru vorbe goale.hotararea s-a luat fara fituica juriului.

viata este gasita vinovata cu doua capete de acuzare.viata este condamnata.sentinta la moarte pentru viata.usa s-a deschis...cei de dincolo nu mai platesc.


0 ~Delirari~: