BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

joi, 7 aprilie 2011

noi doi.


you are slowly in my memories...so slowly like my feelings.

imi impui sa gandesc de parca ai stii cum e sa gandesti in locul meu.gandirea ta pragmatica nu lasa spatiu cauzelor mele plauzibile.incerci sa te ascunzi dupa o piatra care te descopera in totalitate,camuflajul tau e sumar si imbracat in descoperire.you are so young and naiv..so hard and core.

iti lipseste updat-urile lunii aprilie,pe net nu ai cum sa le gasesti,virusul te-a reformatat iar antivirusul te-a restartat,carantina e goala iar nod-ul iti semnaleaza in coltul sufletului,adresa mea blocata.sunt un virus ce te va bantui o buna periodata de timp.

luna salbatica straluceste pe cerul gurii mele.soarele tau s-a transformat intr-o pititca tupeista,ramane sa explodeze in vid,ramane ca totul sa dispara pentru nimicul nou.
unde dragostea apune,automat se naste ura.ura nu naste ura,ura naste persoana mea ce te uraste pe tine.ura e o actiune automata ce nu are nevoie de soft,e ca un stingator de urgenta...proptit de perete cu un cui la indemana...sa trag de el sau nu?

doua prenume se bat cap in coada.doua prenume cap in coada joaca pozitia saizeci si noua.doua prenume se ling in fund fara hartie igienica.
acum e noi si doi,noi doi fara tu si eu.acum e timpul pronumelor numerative.inventarul imi iese pe minus...unde e lipsa mea?

you are gorgeous..you have charisma like my daily underware.


nu vreau sa scriu ingrosat sau sa vorbesc ragusit.vreau sa citesti dragostea mea pentru tine,imprimata in virtual cu o vizionare de doi la suta pe zi,cum pula mea sa ma imbolnavesti de dragoste? iti dai seama cat de mortala e sida love for my tented love?

du-te sa te nasti din nou in pantecul mamei tale,du-te in gaoaza conectata la embrion si viata fara familie,dispari din raza mea vizuala inapoi in plancenta flegmatica...privirea mea iti provoaca acid la stomac,eat me like your healty vegetables...

propozitii ingropate fara verb,vinul de casa se agita in hormoni tai,i smell your little sex and i grab my cigaret.let`s play on my guesses...

0 ~Delirari~: