BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

marți, 12 aprilie 2011

letter of love


Primavara a venit pe neasteptate,nici nu mi-am dat seama cat de frumos au inflorit copacii,florile cresc in fiecare gradina de pe marginea drumului iar eu am ramas tot in acelasi mod.De ai stii ca inca ma gandesc la tine si retraiesc toate amintirile...parte cu parte,cuvant in cuvant...as vrea sa pot da timpul inapoi dar mi-e frica sa nu pangaresc toate acele momente unice...e mai bine asa,incet ma impac cu ideea ca totul a fost ceva frumos lipsit de sens,logica,ratiune.
Ma intreb daca in frumusete vom gasi o anumite ordine in care sa putem exemplifica clar doua capete:aici incepe si aici se termina...frumusetea.

Pentru sufletul meu ai fost o frumusete nedefinita,fara cacaturi comerciale eclipsate de bannere in culori stridente.Uneori cand iti priveam adancul ochilor puteam sa vad acea durere ce traia in tine dar niciodata nu puteam sa o aud,doar sa o vad...sa o simt cum creste si raneste...iti iubeam privirea de ratacita,felul cum iti plecai privirea si imi zambeai cand te cautam din priviri,erai noua in fiecare secunda,uploadata in fiecare secunda...enciclopedia universului interior.Nu am reusit sa parcurg decat vreo zece capitole din cartea ta,m-ai captat cumva fara sa imi dau seama in universul tau,eram acolo in gandurile tale si incercam sa fac ordine printre ele dar nu reuseam intr-un nici un fel...pentru tine totul era vechi si plin de voloare...incercam sa iti daruiesc noul nesigur,noul greu de digerat.

de-ar fi fost...sa fi existat in lumea materiala iubirea noastra nu cugetam sa cred in dumnezeu...chiar credeam in el. de-ar fi fost ca tu sa ma fi iubit pe mine cum te iubeam eu pe tine nu mai sufeream cu adevarat...chiar iubeam cu adevarat. de-ar fi fost sa nu ne fi mintit,prinvindu-ne in ochi atat de sincer nu regretam amandoi...chiar eram acum unul langa celalalt. de-ar fi fost sa fie...nu existam eu aici si tu acolo...eram noi dincolo...

nu sunt `bun` la cuvinte,nu reusesc sa exprim toata mocneala din inima mea,ma simt ca un timpan viu...sensibil la orice zgomot si schimbare de mediu.cea mai buna modalitate de a-mi arata expresiile.epitetele,metaforele,comparatiile,adjectivele,verbele,substantivele e sa-ti ofer sufletul meu pe tava,langa o bucata de paine inmoiata in vin si o bucata de branza roquefort.

dupa cum am invatat de-a lungul anilor dragostea e doar o emotie,nu un sentiment,iubirea e un sentiment...iar obisnuinta cu persoana de langa tine un dor in continua crestere.nu pot sa fug de nimic,le primesc pe toate cu bratele deschise si le accept asa cum sunt...daca totul e o iluzie?

scrisoare:

sunt bine.traiesc in interiorul meu ca un cocoon ce isi asteapta urmatoarea etapa.traiesc doar pentru tine insuti...


0 ~Delirari~: