BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

marți, 5 aprilie 2011

Clarisa


Intr-o sambata de vara am fost invitat la un chef domestic acasa la niste prieteni.Se anunta a fi banal,un simplu chef de revedere...insa nu a fost...dimpotriva,a fost chiar cum nu ma asteptam.
Prietenii mei locuiau mai jos de strada mea,ne cunoasteam toti de mici copii,am trait impreuna unele mofturi ale copilariei dar inaintand in viata am renuntat sa mai pastram legatura,fiecare cu job-ul lui,prietena lui,viata banala de zi cu zi...in fine.
Sambata aceea am decis sa ne revedem toti dupa o pauza de aproape patru ani,unii au revenit in tara cu aceasta ocazie,altii s-au deplasat chiar din celalalt capat al tarii,toti s-au imprastiat care pe unde in decursul anilor trecuti,doar eu am reusit sa raman in acest oras banal,de ce? habar nu am...
Dupa cum ma asteptasem fiecare si-a adus `poseta de mana`,consoarta mai pe scurt(cateaua domesticita)cate o masina mijto(de familie),o veste mai buna si una mai proasta,dar foarte multi bani si tigari la moda...eu m-am dus cu o mana in buzunar si am plecat cu cealalta sub fusta Clarisei.
Clarisa era o fatuca cam pe la douazeci si trei de ani,indesata bine,ancorata cu piercing-uri si o gramada de ciudatenii extravagante( nu conteaza asta).Dupa comportament si gestica ii acordam un douazeci si sase...lejer,era undeva intre copil si femeie coapta,dar departe de o fata domesticita.
Alex,unul dintre prietenii mei,baiat finut,caracter de intelectual,fumator inrait si fire aventuroasa a intalnit-o pe Clarisa in orasul ei natal,Timisoara tot la un chef de genul...(mai departe va dati singuri seama).
Acest Alex nu o banuia vreodata pe Clarisa de `a pune saua pe cal` sau de `a inceta de a mai sluji normal`(ha ha ha),era prea fidel pentru ea,cum sa ai grija de o femeie ce te
lucra pe la spate(fucking stupid friend) si iti cheltuie monetarul cu pizdele ei in oras?
.....................................................................................................
Eram toti la chef,nu lipsea nici unul,dupa obisnuita `prezentare` si dat de laba,m-am asezat putin mai departe de ei,vroiam sa ii studiez pe fiecare in parte,sa vad ce s-a mai schimbat in comportamentul lor,cu ce se lauda fiecare(ma plictiseam teribil).
Tin minte ca au inceput un subiect pe tema femeilor din strainatate,fiecare si-a dat cu parerea si a facut o mica comparatie intre femeia din Romania si femeia de dincolo(chestii fara prea mare interes pentru mine),m-am implicat putin in subiect iar pe urma am parasit camera cu pretextul ca mai am nevoie de inca o sticla de coniac(eram deja destul de ametit).
Observasem in treacat ca Clarisia si-a ridicat si ea funduletul de langa Alex...parea tare plictisita si ea.M-a urmat pana in bucatarie iar acolo m-a intrebat cum ma cheama si cu ce ma ocup,tin minte bine ca i-am raspuns:`Ma cheama coca-cola si ma ocup cu Radu`(chef de mijto-uri ieftine).Mi s-a prezentat intinzandu-mi o mana calda si finuta...intitulata:Clarisa de la etajul doi.
.....................................................................................................
Petrecerea s-a terminat mai repede decat ma asteptam,convorbirea din bucatarie a durat mai mult decat ma asteptam...totul s-a derulat cum nu ma asteptam.
Alex a ramas sa doarma pe canapea,alcoolul si-a facut de cap cu el,ceilalti prieteni au intins-o si ei pe unde au apucat si ne-am promis sa ne revedem luna viitoare in acelasi loc cu aceeasi formatie,i-am salutat si am coborat repejor scarile blocului cu Clarisa langa mine...spre apartamentul meu.

Va continua.

0 ~Delirari~: