BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

luni, 4 aprilie 2011

Bucle incalcite


sssssssst.taci.memoreaza ritmul:unu doi,trei patru,cinci sase sapte,opt noua,zece unsprezece,doisprezece treisprezece patrusprezece.taci si asculta...auzi pasii?

ai promis ca vei rasari in dimineata aceasta pentru mine si restul.ti-ai incalcat promisiunea cu talpile goale,arse de carbunii incinsi al zelului turbat.esti un turbat...
mi-ai lasat patul gol,lenjeria de pat in zeci de dungi calcate atent de pielea unsuroasa a trupului caucazian.cafeaua e numai zat si zahar ars,cana murdara pe margini urmarita in cerc de buzele tale uscate.trupul tau tomnatic... vorbim de noi si facem ca ceilalti,nu?
fire de par implantate in scalp coboara in ultima miscare spre farasul maturii.bucle incalcite.
memento mori sau memento vitae?

compasiune si compromis...compas si echer,unde au disparut formele geometrice? unde ai disparut in momentul cand timpul te astepta si ceasul a incetat din tictac-uit? stf...fara drag.

uiti ca traiesti. uiti ca nu tu te-ai creat. uiti ca nimic nu iti apartine. uiti ca adevarul a fost inventat doar ca antonim pentru minciuna. uiti de origini si scop. uiti de mine.
cum de ti-a venit ideea de a ma compromite pe mine?
cum de ti-a trecut peste creieri un act premeditat?
masa leguminoasa actioneaza doar in intervale scurte de timp,relativ,se observa diferente in aceste intervale scurte...a gandi sau a nu gandi.
buclele incalcite ti-au ajuns in starea de nod,gatul te sufoca...te mai servesc cu o bucla?

intrebari cu raspunsuri.
raspuns departe de intrebare.
raspunsuri fara intrebari.
intrebari fara raspunsuri.
raspunsuri date gresit.
intrebari puse gresit.
=>conversatie vinovata.

prinde ritmul,trenul se apropie de drumul lui cursiv.
te las sa prinzi trenul.

0 ~Delirari~: