BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duminică, 13 martie 2011

trip


Multi castraveti de pe marginea borcanului se streseaza pentru oul si bacon`ul din farfurie,
pentru gura care molfaie strident painea semi`alba si soarbe cu balele pe langa gura din cafeaua plina de zat.
eu zic:fuck it!
for what a fuck sa te stresezi prietene? daca te consider prietenul meu inseamna ca ai o sansa infima sa`ti dezvalui cifrul sufletului meu...nu de alta dar dracul il stie deja!(my best friend).
si cum sa-ti traiesti viata fara sa ravnesti la toate cele de langa noi,cum ar fi:masina(the best way to die in pozitie de capra),femeia(accelereaza dezvoltarea cancerului limfatic,fuck no!),banii-aici ne oprim putin-[pentru ce iti trebuie bani? sa futi sa bei si sa mananci? (ha ha ha)...de ce mai ai creier? acum ar trebui sa sara niste guri fara dinti in gura si sa`mi spuna:pai sa-mi platesc taxele,ratele,intretinerea,gazul de la butelie s.a.m.d.,pentru ce sa stai intr-un apartament jegos cu contor pe bec si calorifere reci? pentru ce sa iti torni plozi aiurea cand stii ca nici laptele de san nu mai e bun? pentru ce sa traiesti o astfel de viata puturoasa sa nu`ti ajunga nici hartia de wc,sa te imbeti cu cel mai penal alcool iar cand ajungi acasa sa`i dai coltul femeii tale pentru ca pe urma sa ajungi sa mai fi futut si in dos de catre colegii de celula? (fuck it!!!) .my sample advice:ia`ti capul pe umeri si du`te fa niste bani! cum sa-i faci?...asta chiar nu ma priveste.]
bon,revenind cum sa-ti traiesti viata fara sa ravnesti la toate cacaturile reciclabile,priveste mai intai in sus!ia vezi cum ti se pare cerul...nu l`ai mai vazut de mult asai?(mediteaza o vreme,vezi ce iese).
2:intra inapoi in coliba ta si aranjeaza`ti cat de cat camasa,ia-ti o noua pereche de boxeri...bla bla bla...stii tu mai departe.
3:ia`ti cu tine o poza de cand erai mic in patut si cu sezeta in gura,imboteste`o in buzunarul din spate.
4:iti mai trebuie buletinul,o bricheta,5 ron si un telefon.
5:iti iei ramas bun de la familie si prieteni,le spui la toti ca ai tinut mult la ei si ca iti doreai din tot sufletul ca situatia sa fi fost altcumva,bla bla bla.
6:iti dai foc in centrul orasului.

Trip placut iti doresc!

0 ~Delirari~: