BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

vineri, 18 martie 2011

Rabufnire intarziata


Ma innec in lumea creata de mine,nu banuiam niciodata asta dar se pare ca amenintarea a fost mult mai aproape de mine in ultimul timp,desi ea a fost mereu prezenta,asteptand clipa potrivita sa-si scoata armele silentioase.

Pericol! doar atat aud in gandurile mele,descurajarea si vremea de afara ma fac la sigur o victima servita la rece cu un ciorchine de rosii pitici,viata asteapta sa ma manance de viu iar eu nu fac decat sa imi imaginez momentul.Astept o `linie` alba de lumina nelalocul ei,dar degeaba,totul este la locul lui asa cum ar trebui sa fie...eu sunt sigurul care canta cu o octava mai jos si cutremura tot echilibrul instrumentelor de alama.

M-am abandonat EU SINGUR in lumea mare a vietii,descopar cu fiecare secunda primejdia amplificata prin stagnare si alb monoton...aer poluat.Se pare ca nu am stiut sa ma asez bine pe tabla de sah,o vreme am crezut ca sunt un cal...dar gresit...am facut` L`-ul si m-am trezit ca defapt e de la `loser`,in alta vreme m-am crezut chiar regele,pentru cateva clipe,dar nu...imi lipsea regina si din moment ce nu o aveam nu puteam fi rege,eram doar o impresie vaga,falsa a unui rege.Pentru un moment am crezut ca sunt nebunul...dar nu...ca sa fii nebun trebuia sa poti sa treci peste absolut orice,nebunia te putea ajuta sa eviti unele dintre cele mai mari obstacole,dar nu erai nebun si nici cal si nici rege...erai un afurisit de pion luat si pus la locul lui pe margine(unde dracu` tie capul pionule?).

Departe de tabla de sah stand pe margine am crezut ca sunt jucatorul...adica unul dintre cei doi jucatori...dar spre disperarea mea negasindu-mi locul nu eram nici jucatorul,nici macar al doilea jucator.

Stiti ce eram? Un afurisit de patrat de pe tabla de sah,un afurisit de patrat negru peste care se decidea soarta jocului,calcat in picioare,nebagat in seama...erou pentru o clipa,ingaduindu-mi sa fiu regele,nebunul,calul si de ce nu orice pion...chiar regina.Un patrat ce nu avea sa moara niciodata,un patrat ce nu facea parte din jocul jocului,dar totusi fara el nu se putea face nimic...un patrat intre mai multe patratele de toate culorile,unul ce suferea cumplit.

0 ~Delirari~: