BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

joi, 31 martie 2011

Mom


Scrumiera pastreaza tigara incinsa de acum 10 minute.Arde singura...iar acum a ajuns la fltru. Se stinge de marginea rece a scrumierei din portelan.

Intinsa pe jos,langa fereastra deschisa,Elena doarme dusa.Aseara a petrecut pana tarziu cu prietenii ei Alexia si Sebastian.
Droguri,lichior si sex.

Drama in drama,tablou fara panza.Rama se dezlipeste de peretele patat cu flegme,picasso modern cuprins de schizofrenie,absintul bun in limite normale arcuieste motorul dar nu-l intretine.

Elena pierduta la cursele de cai,pariaza pe soarta.
Elena pierduta in culisele ogarilor planeaza ca un soim peste iepurele fals.
Elena prinde locul doi...a dat totul din ea...dar degeaba...tot moarta ramane.

Deschide usa de la apartament grabita,nu mai are rabdare,orasul a innebunit-o,acest oras plin de noxe si oameni figuranti.Urca scarile spre primul etaj,tranteste usa de la dormitor si se arunca pe patul plin cu plusi...incepe sa planga,si-a pierdut locul de munca din cauza prea multor absente.serile de mai sunt vinovate.

Sticla de Red Label inghesuita printe mormanele de carti se goleste rapid in cavitatea bucala a Elenei.Iarba din dulapiorul plin de machiaje ii imprastie creierii peste nebuloasa andromeda.gravitatia a disparut,levitarea si viteza luminii iau loc in player-ul de pe desktop.ruleaza dubstep...

Zece ani de rutina drogata.
Zece ani din viata visati.
Zece ani de party-uri ieftine sfarsite cu scandal.
Zece ani de sevraj sufletesc.

Elena doarme,o trezeste prietena ei Alexia,Sebastian asteapta in capatul holului jucandu-se cu o punga de alb...prietenii o salta pentru saltul:afara din realitate.Se imbraca repede cu o rochie de vara,un maieu cu motive florale,sandale si o esarfa roz.E pregatita pentru o plimbare ce avea sa dureze la infinit.Alexia o ia de brat si o tachineaza in fata lui Sebastian,povestindu-i mica aventura ce au avut-o in spatele unui mcdrive...pamantul trece in a doua faza,seara se lasa...

Nas si praf imprastiat pe fosa nazala.
Plamani alintati in fum verde.
Creier spart in mii de parti inconstiente.
Sufletul o ia la goana...

Zece ani au ridicat-o in slavi.Zece ani i-au fost de ajuns.Elena nu mai doarme.

0 ~Delirari~: