BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sâmbătă, 12 martie 2011

for Alexandra,cu drag


cine este Alexandra?
este sora mea de suflet ce m-a primit in casa ei atunci cand aveam mai mare nevoie de afectiune si intelegere.
atunci cand totul era pierdut pentru mine si trist.
ea m-a facut sa vad realitatea din jurul meu si mi-a garantat ca niciodata nu voi fi singur,oricat de singur m-as simti.
a stat cu mine in cea mai grea etapa a vietii mele,etapa maturizarii,etapa cand aveam nevoie ca altcineva sa fie langa mine,dar s-a gasit ea....alexandra,sa ma ajute sa trec peste absolut tot.
nu credeam niciodata ca voi intalni astfel de oameni,conceptia mea despre lume si viata in acea vreme era limitata la capitolul de ignoranta,nepasare si ura din partea celor din jurul meu pentru mine.
imi aduc aminte ca am petrecut multe clipe frumoase impreuna,am ajuns sa ne atasam incet unul de celalalt,la fel ca doi frati...doi prieteni ce se inteleg unul pe celalalt...atunci realizasem ca omul intotdeauna va cauta sa faca bine pentru cei din jurul lui oricat de antipatici le-ar fi anumite persoane...el tot va cauta sa le fie bine si sa gaseasca un mijloc de intelegere,asta inseamna intr`un fel sa fi om in adevaratul sens al cuvantului.
nu voi uita niciodata cand eram neincrezator in mine si ea si-a gasit sa-si puna increderea in mine si sa ma faca sa inteleg ca trebuie sa am iubire de sine pentru ca totul sa se poata pune in oridine inauntrul meu.
sora mea iti multumesc din suflet ca existi,iti multumesc ca m-ai invatat ce inseamna prietenia adevarata si dragostea de seaman.

0 ~Delirari~: