BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duminică, 27 martie 2011

Eugen si Bobocel


Eugen si Bobocel.

Langa o fosta zona industriala.E cald si liniste.

Eugen isi facea obisnuita promenada la aceeasi ora din zi,in acelasi loc banal,sub aceeasi pasi relaxati si negrabiti.Cainele lui respira greu si parca era din ce in ce mai nerabdator sa ajunga in locul unde stia ca i se va da drumul din lesa.Vantul adia usor prin pletele lui Eugen,trantindu-i bretonul carliontat direct sub nasul lui carn,bun de bagat in fundul unei domnisoare in cautarea unei noi culmi carnale.
Incet si sigur se apropia de fosta zona industriala Flacara,unde pe vremuri patriotii regimului socialist isi lasau sudoarea in schimbul catorva lei valorosi...consumati in final pe bere si tarfe.

Eugen:Cusculache tata(gafaie mai rau ca animalul)...se pare ca am ajuns pe terenul tau de joaca.(ezita sa dea drumul cainelui)
Cusculache:Ham! ham ham ham!
Eugen:Spune tata,care ti-e problema acum? Mda.Se pare ca te-ai plictisit si tu de acelasi loc pustiu si banal...hmm...ma gandesc ca pe maine sa schimbam locul de plimbare si sa alegem unul cu mai multe domnisoare...ce zici?
Cusculache:Uuuuuuuuu...(urlet de jale).
Eugen:Da prietene,stiu ce simti...am uitat si eu insumi ce inseamna o femeie in adevaratul sens al cuvantului...ce pot sa mai spun de un regulat ca la carte...(incepe sa devina melancolic).
Cusculache:(ganditor,asezat cu botul pe labe si coada intre picioare).
Eugen:De cand m-a parasit Victoria acum un an si jumate am ramas sa-mi plang de mila,satisfacere individuala...ia zi...ai auzit de asa ceva pana acum?
Cusculache:(impasiv dar curios).
Eugen:Ma gandeam eu...crede-ma ca e buna si aceasta metoda cand nu ai nimic la indemana.

Departe de aceasta priveliste oarecum jenanta pentru o ureche straina,langa o veche cladire darapanata,o curva isi facea nevoile ziua in amiaza mare.Se numea Bobocel,numele ei de tarfa,desigur.L-a primit acum multi ani cand inca facea parte din breasla expertelor populare de la stat.Statul finanta curvele aratoase,creandu-le un habitat unde isi puteau desfasura activitatea destul de legal pentru inaltii oficiali ai statului,de acest extra-serviciu beneficiand chiar si presedintele statului la vremea respectiva.Varsta o cuprindea intre doua curente opuse:nici prea tanara,nici prea batrana(labartata),34 de ani in cap dintre care 10 ani experienta profesionala.Pe obrazul stang avea o cicatrice ce-i dadea un aer de veterana,o capatase de la un ofiter alcoolist care intr-o noapte o iubise mai mult decat ii permitea legea.Iti puteai da seama dupa gesturile ei ca nu o deranja prea mult privirile indreptate insistent spre acea pata nesimnificativa pentru ea...trecuse prin mai multe experiente de genul conferindu-i un status indiferent.

Bobocel(in sinea ei): Unde naiba e hartia igienica(se cauta prin poseta din piele,micul ei `buzunar intreprinzator`),stiu ca o am pe aici pe undeva dar chiar nu-mi aduc aminte daca mi-a mai ramas sau nu...off...la naiba.

Dupa cateva minute de cautari extenuante Bobocel se hotaraste intr-un final sa isi traga chiloteii roz din dantela matasoasa peste cei cativa picuri nesemnificativi,atarnati de micul ei bobocel strans...O excita cumplit cand intampina asemenea situatii,se gandea cat de perversa poate fi cateodata,fara scrupule si demnitate,doar o tarfa instruita de moralul gentleman-ilor.Nu ca nu ar fi putut sa coexiste impreuna cu sintagma doamna de bune moravuri.

Bobocel(in sinea ei): Bun! Acum puteam sa ne gasim de lucru(stomacul o deranja cumplit,suferind in urma cu 4 luni o interventie pentru extirparea ulcerului),dar cred ca trebuie sa ma intorc inapoi la coltul meu norocos de langa casa domnului primar...off...si e atat amar de drum...daca as putea gasi un client prin apropiere ar fi perfect!

Eugen anima cainele cu o ramasita de lemn manjit cu noroi,se plictisea teribil in gandurile lui cand iesea la o astfel de promenada,cufundandu-se in amintiri,trecut indepartat si visuri neimplinite.Intre timp Bobocel parcurgea raza vizuala a lui Eugen si Cusculache...

Bobocel(in sinea ei): Ia uite mai ca mai avem si noi noroc din cand in cand,oare e dispus sa ma traga pe bani? De-ar fi unul dintre ai mei ce perfect ar iesi totul...as fi dispusa sa-i fac si o promotie cum nu a mai intalnit in toata viata lui sexuala...oare ce ar spune daca l-as lasa sa ma futa pentru 30 de lei unde vrea el? Hmmm....arata bine tipuletul,inalt(1.90cm),ochi albastri...tuns scurt(ceva in genul jearhead),musculatura proeminenta,vai dar are si un scumpic de animalut,probabil e mai afectuos decat restul puslamalelor.Bun,asa ramane,imi voi incerca norocul cu el pentru doar 30 de lei.

Bobocel se indrepta hotarata catre Eugen cu pasi repezi,grabita intr-un fel de ideea ei geniala ce o umezea la culme.Incerca oarecum sa ezite momentul cand trebuia sa intre in discutii cu el,nu-i placea deloc sa agate,ii placea sa fie acostata ea insasi,era ma bine pentru reputia pe care si-a capatat-o in trecut,ii placea enorm sa se joace de`a soarecele si pisicuta.Ea fiind o pisicuta neobrazata,nu-l considera de data aceasta pe presupusul ei client umil soarecele de dupa-amiaza(dar nu se rabda).

Deci va puteti imagina ce urmeaza sa se intampla cu Eugen....O vede de la departare destul de vag,inima incepe sa-i bata rapid,chiar mai tare decat a unei fetite ce tocmai trebuia sa dea explicatii in fata tatalui,de ce a luat nota patru la matematica.Incet se panicheaza destul de tare,nu banuia ca o femeie sa umble ziua in amiaza mare,imbracata atat de sumar tocmai langa aceasta zona.Gandurile i se impleticesc asemeni picioarelor lui care se impiedica in lesa lui Cuschulache.Cainele nu stia ce dumnezeu a patit stapanului lui de a luat-o razna asa dintr-o data,cand o vede in sfarsit pe Bobocel,incepe sa latre ca din gura de sarpe,nu se opri din latrat decat mult mai taziu cand Eugen incerca sa-l potoleasca cu lemnul manjit de noroi.Bobocel ramane putin surprinsa de cele intamplate oprindu-se in loc pentru cateva clipe(stomacul o sacaie la culme).

Bobocel(ingandurata): Pariu pe un prezervativ folosit ca si asta e un tantalau ca multi altii...cum dracu pot sa-i gasesc?!

Eugen:Cusculache!!! Potaie afurisita!!! Ma faci de rusine caine imputit...de noroi.Crezi ca daca latri in asemenea hal nu ne poate observa? Nu e oarba pentru numele lui dumnezeu!
Sezi potaie! Culcat am zis!!!...ce dracu face femeia asta pe aici? Pariu ca e tarfa...ufff...ce zi calduroasa!(transpira abundent,e palid ca un postarnac la fata).

Bobocel si Eugen(fata in fata,cei doi nu isi obosesc gura sa scoata un cuvant,timp de un sfert de ceas) se invarteau unul pe langa celalalt.Eugen agita cainele mai rau decat era inainte,de data aceasta se facuse el de rusine impotmolindu-se fix in noroi cu adidasul drept,nu realiza ce face si isi scutura piciorul crezand ca noroiul se va dezlipi si va cadea la locul lui...fluturand piciorul ca un descreierat...Bobocel se amuza de se pisa pe ea din nou,era prima ce pornea conversatia).

Bobocel:Hmmm,pari cam neajutorat tinerelule...(zambeste pervers mestecand guma).
Eugen:Ahhh...camm daaa asa putin.(emotionat)
Bobocel:Siiiiii...(o tot lungeste ca si guma din gura ei,de data aceasta lungeste guma in fata lui Eugen,prinsa cu degetul mare si cel aratator)...te pot ajuta simpaticule?(ii trage din ochi).
Eugen:Pai...nu cred! am iesit la o plimbare cu animalul meu si se pare ca am o zi tare nepotrivita(devine increzator pe el afisand un aer de macho cam nesigur)...dupa cum vezi am ramas putin patat de noroi...nu ai cumva la tine un servetel sau..ma rog(scoate limba)...o batista?
Bobocel:Uffff! Chiar mai inainte am ramas si eu fara...dar cum te numesti apropo?(curioasa).
Eugen:Ieugen!(nu vroia sa ii iasa asa)...ufff...Eugen! Incantat de cunostinta! Dar...tu?!
Bobocel:Victoria! Asemenea...imi pare bine de cunostinta Eugene...(se prosteste cu guma).
Eugen:Victoria?!!!
Bobocel:Da!...de ce??(surprinsa de reactia lui).
Eugen:Nimic...uita(se inmoaie)...am avut o prietena destul de apropiata...cu acest nume...(surazand isi sterge sudoarea de pe frunte cu maneca stanga,pare un copil in fata ei,Bobocel observand ca nu e la locul lui nu insista prea mult pe partea aceasta,isi vroia banii...desi el era prea incordat,era musai sa-l relaxeze).
Bobocel:Ahaaa...si...esti insurat Eugene?(isi aprinde o tigara).
Eugen:Eeeee,nu! Dar tu cu ce te ocupi Victoria?(schimba rapid subiectul si pune accentul pe `Victoria`).
Bobocel:Eu? Nimic complicat...o treaba pe aici,una pe dincolo,stii tu cum e in ziua de astazi,la toti ne este greu,dar ma descurc in ceea ce fac...e simplu!(rade fortat).
Eugen:Daca nu sunt prea indiscret domnita draga...adica...draga mea...pardon!(se pierde)...aaa...Victoria draga mea,ba nu! Victoria!(raspicat si hotarat)...cu ce iti ocupi timpul?(isi pune mainile in buzunar sa para mai serios).
Bobocel:Eugene...dragul meu plin de sudoare...tie cald cumva? Sau sunt eu de vina? Chiar nu vreau sa deranjeze prezenta mea dar pari foarte agitat!(tachinarea e joaca lui Bobocel si se pricepe de minune,l-a castigat pe jumatate cu aceasta replica).
Eugen:Nnnnnuu...nici decum...Victoria draga! Chiar imi face deosebita placere sa-mi petrec...dupa-amiaza alaturi de mine...aaaa...de tine!...(foarte nesigur de cele enuntate).
Bobocel:Aaaaa...chiar? Si cum asa frumosule...(ii atinge pieptul cu degetul)iti place cumva de mine si nu stiu eu?(mesteca zgomotos guma,se apropie mai mult de el).
Eugen:Aaaaaa...uuuuu....cuuuuum? Nu inteleg despre ce vorbesti...si nu crezi ca te-ai apropiat prea mult?(se simte amenintat).
Bobocel:Ah...un pudic...scuza-ma draga Ieugene!(il impinge cu degetul).
Eugen:Cusculacheeee!!!(striga cainele)pentru numele celui plecat! Unde dracu te-ai ascuns de data asta...(se uita in jur dar nu-l observa).
Bobocel:Ia zi tu mai Eugenica(stridenta)...ce-ai spune daca ti-as face o super-mega-extra-fantastica oferta din partea...(Eugen intervine).
Eugen:Ce oferta???(ofensat)
Bobocel:Uite mai...(intarzie)...eugenie(il ia la picior)...eu sunt o tarfa! Intelegi frumuselule?(surade) Ce ai spune daca eu as fi ciocolata din eugenia(ezita si tranteste hotarata prenumele) TA!!!

Eugen se invarte in cerc,parca ameteste,parca picioarele ii tremura,parca si-a pierdut ceva pe jos...se uita peste noroiul moale ca si cum ar dori sa se transforme in strut.L-a cuprins rusinea fiindca a dat dovada de slabiciune in fata unei tarfe,se credea mai stapan pe sine dar...reactioneaza asemeni unui pustan invadat de hormoni.Parea excitat,speriat,confuz...debusolat...isi facea griji pentru Cusculache,il ura din suflet cand disparea aievea...

Bobocel:Eugene! Sunt aici! Unde dracu te uiti?! Vrei sa ma futi sau nu?
Eugen:Da! vreau sa te fut!(nu constientiza ce ii spunea,dar a parut hotarat de data asta).
Bobocel:Buuuun! Te costa 30 de lei...iti convine frumosule?
Eugen:Aaaa...stai sa vad cati bani am la mine...(scoate portofelul grabit,mainile ii tremura in timp ce isi numara banii,toate actele personale se prabusesc in noroi,impacientat le culege repede si le introduce tacticos inapoi in buzunarele portofelului,incearca sa-i inchida capsa dar nu reuseste,noroiul i-a umplut portofelul).
Bobocel:Da-mi voie sa te ajut...uiteee asa se face(ii numara banii)...gata! Ai 50 de lei...siii...10 bani...imi opresc partea mea(relaxata,ia 30 de lei si ii pune la decolteu)...e bine frumosule?(afiseaza mutra cainelui ce cerseste afectiune,strange din buze).
Eugen:Eeee...eee...e foarte in regula...unnn...unnnde mergem aaacum?
Bobocel:Urmeaza-ma!(ranjeste la el si il trage de tricou).
Eugen:Bineeee...eeee...aaa....bine,sa mergem!

Dupa o scurta perioada de timp...

Bobocel:Uffff...ce bun esti draga!!! Mi-ai facut daune acolo jos! Vorbesc serios...animalule!(afiseaza un zambet fals).
Eugen:Eeee...asta nu e nimic draga mea! Sa vezi ce bine dansez in pat!(foarte sigur si mandru de el,se gandeste ca a facut o afacere buna).
Bobocel:Pai...atunci pe curand mumosule! Te-am pupat(face gestul din maini si ii ofera un sarut rasuflat)...Ciao!
Eugen:Pe curand Victoria...sa ai grija de tine animalico,nebuno,nu stiam ca esti atat deee...dee...de(nu gaseste cuvantul potrivit)...de buna! Ciao animalico!(foarte entuziasmat).

Dupa plecarea lui Bobocel care se indreapta cu pasi lenti si seducatori spre casa primarului...Eugen se uita in portofelul maroniu...si ramane cu o surpriza ce-i blocheaza ridurile pe fata...in portofel a ramas fara nici un leu...Cusculache nu s-a mai intors iar el a ramas un ceas de vreme pironit in mijlocul pustietatii.

Cortina cade.Publicul aplauda.Actorii is fac plecaciunile de final.Ciao!

0 ~Delirari~: