BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

miercuri, 30 martie 2011

About Woman 3


Eu:Fhurer,am gasit o bruneta destul de aratoasa...dar din pacate si-a lichidat stocul de neuroni in timp ce o lua sus,ati dori sa o vedeti?
Fhurer:Mda.E bruneta?
Eu:Da Fhuer! Se crede in sinea ei o bomba sexi dar e prea mandra sa recunoasca.Stie sa si citeasca!
Fhurer:Hmmm,curios,credeam ca blondele se comporta in general asa.Numai bine,din moment ce am epuizat un tren intreg de blonde putem sa ne ocupam in curand si de brunete! Fir-ar...vroiam ca ele sa reprezinte feminismul arian.Nici o problema! Cheam-o incoace sa-i fac un examen amanuntit,pe urma ii vom trimite creierul la laborator,in sfarsit vom putea sa ne dam seama de unde izvoraste prostia! Acum pleaca!!! Lasa-ma sa meditez...
Eu:Prea bine Fhurer! Sieg heil!

Dupa cateva ore bune...

Eu:Fhurer! aceasta este,uitati-va!
Fhurer:Netotule!Unde pula mea le gasesti pe parasutele astea?! Prea bine,vad ca are airbag-uri destul de rezistente! Adu-mi crevasa din cealalta camera...am sa ma ocup putin de pielea ei unsa cu Acyclovir!
Eu:Dar mein Fhurer...nu cumva sunteti prea dur cu sarmana copila?
Fhurer:Dur????!!! Vei vedea ce inseamna sa fiu dur cand o voi trimite la triere! Am sa fac din parul ei calti si umplutura pentru perini! Am sa-i folosesc gura pe post de sonerie pentru usa casei mele! Netotule! Vrei sa ne manance prostia pe de-a dreptul? Da-mi crevasa si iesi afara!

Dupa un ceas...

Fhurer:SS.urgent la mine!
Eu:Mein Fhurer,porunciti!
Fhurer:Ia-o pe jigodia asta de aici si pune-o sa citeasca `The Survivors of the Chancellor` de Jules Verne.Nici macar nu a citit o carte scrisa de el,mizerabila...si mai are bunul simt sa defileze in fata unei multimi de oameni ca o panarama besinoasa...Scoate-o afara din biroul meu si cheama femeia de servici!
Eu:Dar mein Fhurer...ce s-a intamplat pe jos...? De unde atata `albeata`? Ati facut cumva party spuma si nu m-ati invitat?
Fhurer:Netotule! Crezi ca m-am uitat la ea si i-am zambit? Am futut-o,i-am dat muie si...ma rog...ce intrebari sunt astea SS?
Eu:Ma miram si eu...iar acum ce sa fac cu ea Fhurer?
Fhurer:Da-i si tu o muie,fa ce vrei cu ea chiar nu ma intereseaza,din partea mea poti sa o tragi si in tzeapa! Cu astfel de specimene printre noi mi-a venit o idee si mai geniala!
Eu:Care(tremurand)...mein Fhurer?
Fhurer:Ne vom infiinta propria casa de toleranta,unde la numai 5 euro vei putea sa o si scalpezi!Fii fara grija SS,mai sunt o gramada in lumea asta iar noi vom pune pula pe ele! Acum afara!!!
Eu:Sieg heil!
.................
(to be continued).

0 ~Delirari~: