BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

luni, 22 noiembrie 2010

mda...


Stau si ma mir cate se petrec in lumea aceasta mica-mare,dar probabil nu ai de ce sa te miri fiindca totul e asa cum ar trebui sa fie,nu?
Femeile mai nou conduc societati,barbati chiar si tari,sa nu uit ca in America si peste tot in lume,inclusiv in Romania exista chiar si o loja de femei francmason,uite aici:Marea Loja Feminina din Romania a fost reinfiintata dupa anul 2000 si are peste 100 de membre. Acestea achita anual o taxa de 300 RON...mda...cool nu?
Hai sa ne dam putin cu parerea,daca femeia a reusit sa escaladeze treptele acestei ere contemporane si nu numai,in ritmul acesta alarmant de ametitor,pana unde poate ea sa ajunga?
Oare ne conduc femeile? Sau ne-au condus dintotdeauna?(in spatele fiecarei batalii importante a stat la baza hotararea decisiva a unei femei...).Fucking waw!!!
Oare chiar asa de slabi suntem fara femei?(mda...).As putea spune cu usurinta ca femeia e unealta cea mai de pret al diavolului,daca vrei sa pornesti o rafala de incaierari... iei o femeie cat de cat buna,nu neaparat inteligenta,o plasezi in mijlocul barbatilor suferinzi de AMDS(acumulare mortala de sperma) si o lasi sa zbenguie in voie,folosind comunicarea cu masculii direct proportional cu formele ei.(plin de zdrente-vorba unui prieten foarte bun,si ii dau mare dreptate).
Daca sunt misogin?(inca cum,am o pofta nebuna),cum sa nu fim noi barbatii astia mai cu creierul constiincios,cand in fata ochilor nostri se intinde un orizont infinit de pasarici besinoase cu pretentii de principese?(sa le dam dreacu).
Domnilor de ce nu luati masuri impotriva acestor taraturi? Va place cand o nemeritata preia controlul asupra voastra?(sunt cu milioanele...orice exemplar doriti nu necesita ingrijire,costuri,stres si multe altele,o gramada sunt de unica folosinta).
Asta e...daca nu avem ceva mai bun ne multumim cu ce ne-a dat domnul.
http://www.dadalos.org/rom/menschenrechte/grundkurs_3/frauenrechte/woher/frauenbewegung1.htm

0 ~Delirari~: