BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duminică, 21 noiembrie 2010

It`s all over but the crying...


Aseara in jurul orei 1:00 am s-a terminat totul.
Nu o urasc,e decizia ei...nu pot sa ma interpun la nesfarsit intre ea si ceilalti barbati...
M-a dezamagit enorm,mi-a frant inima in n-ori bucatele sangerande,pulsand disperare in jur.O injur domol in gand si mai visez ca totul s-ar putea sa fie doar un cosmar,si nu e...e doar realitatea.
Si cand credeam ca am totul si ca sunt inteles pana la ultima consoana de catre ea,mi-am dat seama ca horoscopul este foarte inselator si daca crezi cu adevarat in el te poate rani usor.
Oare ce e stabil in lumea aceasta cand totul e pura energie si everything se misca neincetat?
Era in club cu doua prietene si un amic,de prima data cand am coborat mi-am zis ca nu voi sta mult,asa si a fost,m-am intalnit cu ea m-am inghesuit putin si am iesit afara(ma suna fratele).
Am stat si l-am asteptat pe fratele meu in fata clubului,devorand un lucky strike(sunt superstitios cateodata(cand nu mai am nici o speranta)),crezand ca totusi voi avea si eu putin noroc...dar cat de stupid poti sa fi crezand ca in dragoste conteaza norocul?(pe dracu conteaza).
Ne-am dus in living room(frumos local),my bro impreuna cu amicul lui savurand un ceai cu lapte(da cu lapte!) iar eu un shoot de tequila(mi-a picat foarte bine).Desigur am vorbit toata noaptea despre momente amuzante si in general despre fete,femei,milf-uri.
Doamne ce dezamagit am fost de ea,cum am putut sa fiu atat de fraier si sa ma las purtat de val crezand ca totusi ceva ii va lumina cerebelul?(m-a chemat sa ma uit la ea cum se combina cu ceva creatura ce-i lipseste adn-ul?).
Da-o dracului de tarfa! din moment ce vrea sa ma umileasca.Ce seara dezamagitoare si plina de intrebari si amintiri refulate...pentru ca tot meniul sa fie corect si intreg...un catel pierdut si insetat dupa afectiune ne-a urmarit pana in fata blocului...chiar din centru(el mai lipsea).
Mi-a fost mila de el dar ce puteam sa-i fac?(multumesc catelule ca mi-ai facut viata mai mizerabila).
Asta e...it`s all over but the crying...

0 ~Delirari~: