BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Anxietate


Raman fara idei,vreau sa fac un anumit lucru nu neaparat un arc de triumf in centrul orasului,dar am impresia ca toti mi-o iau inainte urat de tot(just a thought).Oare ce face la ora asta?(9:13) se uita la tv? vorbeste la telefon?(daca da oare cu cine?) doarme? se gandeste la `prietenul` ei? ce dracu face oare?...ma sacaie gandul sa o sun,dar ce bine ca nu am credit!!!(as suna-o).
Deja ii simt afurisita aia de lipsa,ma scoate din sarite...al dracului obisnuinta mai e si asta,dar daca as continua cum a fost si mai inainte cu 24 de ore fara sa dau vreun semn ca s-ar putea sa ma deranjeze ceva din vocabularul ei,un gest sau un gand,pe care eu cu o forta nemaivazuta reusesc sa-l extrag din creierul ei si sa aflu acea idee pe care o am si eu(deranjanta),la dracu! sa ma pun sa o disec incet pana ajung la concluzia pe care o doresc eu...nuu,fuck,e prea obositor pentru mine,mai bine o las apa moarta.
Sunt agitat,incerc sa reduc numarul tigarilor...dar de fiecare data cand aprind acel drog maro ma nelinistesc si mai mult,crezand ca imi face bine(bine pe dracu)...e grav cand iti pierzi controlul asupra gandurilor,starilor emotionale,a sufletului in sine.
M. a reusit sa ma bulverseze iar eu am reusit sa o bulversez(uite o concluzie in sfarsit),spatiul dintre noi se compacta si se dilata neincetat(de-ar pocni ceva o data sa se termine totul si viata sa-si urmeze cursul ei incapatanat acela de a rataci indivizii in cele mai necunoscute forme ale nebunie temporare).
Daca ma simt bine?(`de la foarte bine` in sus,vorba unui coleg de breasla,chiar daca are moralul calcat in picioare),nu ma simt deloc bine trupeste-sufleteste,sa consult un medic?(nu ar fi o idee proasta,dar nu,multumesc).
Stiri proaspete:M. m-a sunat in urma cu zece minute,m-a chemat in oras impreuna cu doua prietene de-ale ei(uite-o si pe asta,9 mm direct pe teava,oare cine va apasa pe tragaci?),sunt in dilema,dar cred ca voi profita de ocazie,why not?
Sper sa-mi zboare creierii in noaptea asta.

0 ~Delirari~: