BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duminică, 25 aprilie 2010

Reculegere



Acum cand nu mai am frica de nimic si cand totul se invarte in fata nimicului si il saruta pe buzele lui uscate,astept sfarsitul...total indiferent,absent de chipurile celor ce vor sa-mi dicteze cursul drumului funebru.
Aleea cimitirului pe care cresc mugurii mortii sufocati de florile macului rosu,e pustie si legendara,dezlipita din cartile povestirilor din cavou.
Dricul de un alb obositor cu doi ingeri negrii pe capota din fata se misca in reluare si cu frica de groapa inundata de lacrimile gravate cu plumb a cunoscutilor.
Mirosul invechit a scriului atinge usor fosele nazale a oamenilor in negru infiltrandu-se in neuronii semidocti,fara scanteie.
Betia plansetelor deprima florile coroanelor artificiale si panicheaza umbrelele negre din mainile cicatrizate a groparilor.
Stropii de ploaie se imbratiseaza in caderea lor,luandu-si ramas bun inainte de impactul ce-i v-a uni iar in groapa adanca.
Lumanarile fertilizate de betonul sfaramicios a mormantului,plang galben si cald dupa moartea mea iubita.
Pasii negri a convoiului lasa urme adnaci si militaresti in tarana rascolita de viermii cadavrelor proaspete impachetate.
Cuiele cufarului dreptunghiular se infileteaza in metatlul mat ca niste nazisti loiali,injectand inauntru disperare umpluta cu complexe juvenile.Pe capac am cerut sa mi se inscriptioneze "Istoria se repeta" iar pe lateral "Follow me".
Nu are sens intens
Consens
Ori interes,tine de moda si viciu de american nativ.
Gravitatea isi face datoria naturala de a ma intepeni pe fundul cu damburi a gropii flamande,acoperit cu namol ultrasensibil la mortii cu parul carunt dat peste cap si cu casti in urechi in care suna teribil de linistitor 'Garbage'.
Camasa transpira pe sub cusaturile noduroase,unsa de glanda sebacee carbogazoasa cu emotii de vodka ieftina.
Adorm cand ultimul pumn de sol romantic ma acopera.(click pe titlu)

0 ~Delirari~: