BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duminică, 25 aprilie 2010

Pentru Claudia



Floare de mai,suava si firava ca o statuie gratioasa in centru Parisului,te dezmierzi cu gingasia razelor celui mai venerat astru al cerului din toate timpurile.
Infloresti in auzul pieselor muntilor tacuti si te inalti dintre uscaturi la fel ca si-un muribund din patul mortii.Polenul tau valoreaza mai mult decat curcubeul pentru ochii sufletelor incuiate.
Petalele tale se nasc sub privirile stropilor de ploaie ce te saruta inaintea atingerii vantului de vara...esti cea mai scumpa floare dintre toti trandafirii falosi ce sunt purtati in mainile tremurande ale indragostitilor.Dimineata cand roua te acopera si te sfinteste pentru drumul tau spre perfectiune,ma intind in iarba deasa din jurul tau si iti cant sonete si iti recit poezii romantice.
Te-as atinge dar mi-e frica ca dupa aceea ma vei respinge si natura ma v-a goni in bezna catacombelor si nu te voi mai putea privi.
Langa tine luna se prechimba intr-o indragostita ce iti lumineaza doar tie calea catre absolut.Stelele stralucesc doar pentru blandetea cu care te unduiesti sub vibratiile pamantului ce iti daruieste chiar si ultima lacrima izvorata din strafundurile lui,natura mama te ocroteste la fel cum o mama isi alapteaza viitoarea ei lumina in viata...
Acum seara cand totul se linisteste si greierii iti spun povestea iubirii dintre el si ea,eu adorm langa trupul tau,langa tulpina care imi linisteste pulsul mintii si ma adoarme in bratele tale...esti unica cu zambetul acela nevinovat nuantat in glasul ce imi vindeca depresia ce ma roade pana la oase.
Sunt cel mai indragostit dintre toti...cel mai fericit pamantean...dar de multe ori nu te inteleg si te supar...nu vreau asta...dar asta sunt eu...un biet suflet.

0 ~Delirari~: